En god morgenmad velkommer dagen – Holbæk, Fårevejle og Svinninge

Få en god og solid start på dagen med morgenmad fra Svinninge Bageri. Uanset, om du er på farten før solen er stået op, eller du skal medbringe morgenbrød til et formiddagsmøde, er vi klar til at forsyne dig.

Bestil morgenmad online

Som en ekstra service, kan du bestille din morgenmad til næste dag via webshoppen. Bestillingen skal bare sendes af sted minimum 2 dage før. På vores webshop skal du blot lægge din ønskede morgenmad i kurven, og sende din bestilling af sted til os, så er din morgenmad klar, når du kommer forbi næste dag.

Morgenmad i topkvalitet

Vi ved, at kvalitet starter fra bunden, og det gælder også din morgenmad. Skal du have det bedste ud af dagen, er du allerede godt på vej med morgenmad fra Svinninge Bageri.

Vi bager dit morgenbrød udelukkende efter egne opskrifter med nøje udvalgte råvarer uden unødvendige tilsætningsstoffer og E-numre. Vores egen surdej sikrer en velsmagende krumme, så du kan sætte tænderne i et godt stykke bagerhåndværk.

Vi har brød i ovnen i størstedelen af butikkernes åbningstid, så du er garanteret en friskbagt morgenmad, uanset hvornår vækkeuret ringer.