Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Firma: Svinninge Bageri
Branche: Bageri
CVR: 18543095
Adresse: Hovedgaden 27, 4520 Svinninge, Danmark
Mail: svinninge@svinningebageri.dk
Telefon: 59265050
Etableret: 1995

Betaling
På Svinningebageri.dk kan der betales med:
Visa/Dankort, VISA Electron, eDankort, MasterCard, Visa, JCB, American Express og Diners, samt MobilePay.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Svinningebageri.dk

Afhentning/Levering
Produkter der bestilles på hjemmesiden, bliver afhentet i den aftalte butik:

Hovedgaden 27, 4520 Svinninge
Nygade 2, 4300 Holbæk
Stenhusvej 70, 4300 Holbæk
Tuborgvej 2, 4540 Fårevejle

Reklamation
Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler på varer til husholdningens løbende forbrug i forbindelse med dit køb, bedes du hurtigst muligt, og senest 1 dage fra modtagelse af din vare kontakte os, via mail eller per telefon, så vi kan rette fejlen. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der kan være tilfælde, hvor Svinningebageri.dk har brug for at få indleveret det reklamerede produkt, så vi kan foretage kvalitetsopfølgning. Du bedes derfor undlade at kassere defekte varer eller varer af dårlig kvalitet, til du har været i dialog med os. Reklamationsretten bortfalder ved manglende returnering af defekt vare.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til inge@svinningebageri.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Fortrydelsesret
Da Svinninge Bageri udelukkende leverer fødevarer er der ingen fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 1.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på Svinningebageri.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at sikret os den varen gives til dig.

Personoplysningerne registreres hos Svinninge Bageri og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejer og leder af Svinninge Bageri har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos Svinninge Bageri er Inge Christensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Svinningebageri.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Svinninge Bageri har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Svinninge Bageri via inge@svinningebageri.dk.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.