Svinninge Bageri gennem 25 år

Vores motto er, at kvalitet starter fra bunden. Vi gøre vores ypperste hver eneste dag, for at kunne tilbyde de bedste bageriprodukter.

Vi bruger udelukkende vores egne opskrifter, og til dem, udvælger vi nøje råvarer, der ikke indeholder unødvendige tilsætningsstoffer eller E-numre. 

Vi bruger vores egen surdej og lader dejen langtidshæve, så brødet får den helt rigtige smag. Derudover bager vi i ovnen i størstedelen af vores butikkers åbningstid, for altid at kunne tilbyde vores kunder friskbagt brød.

Sådan gjorde man også for mange årtier tilbage – derfor kalder vi os selv for en gammeldags traditionel bagerhåndværker. Vi kan lide vores håndværk og holder vores håndværk i hævd.

I bagerbutikkerne er der altid et stort udvalg, hvad enten det drejer sig om friskbagt brød, lidt til den søde tand eller et nemt og hurtigt måltid.