Lagkage til enhver lejlighed

Livets store og små fester giver anledning til en sød og lækker lagkage. Uanset selskabsstørrelse, anledning eller tidspunkt kan man altid sætte kagegaflen i en lagkage. Svinninge Bageri laver din lagkage til fødselsdagen, surpricefesten eller bare fordi, du har lyst.

Ofte skal en lagkage symbolisere en følelse eller et budskab. Det kan være følelsen af hengivenhed, anerkendelse eller blot et ”tak fordi du er dig”. Uanset hvilket budskab din lagkage skal levere hos modtageren, kan vi få smagen og udseendet til at passe.

Lagkage med billedprint

Skal din lagkage være ekstra personlig, kan vi dekorere den med et billedprint eksempelvis af fødselaren eller jubilaren. Personligheden er en vigtig del af kagen, derfor bygger vi hos Svinninge Bageri din lagkage op fra bunden med netop de ønsker, du har til konsistens, smage og udseende.

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad vi kan levere til dig. Ønsker du et billede af din kat på toppen af din lagkage, er det sågar også muligt.

Én lagkage, utallige muligheder

Svinninge Bageri laver alt fra den klassiske othellolagkage til den lækre, personlige lagkage med frugt eller chokolade fromager. Bestem selv, hvordan din lagkage skal sammensættes, eller lad os sammensætte de bedste smage for dig.

Vi bager både med lyse og mørke bunde, med overtræk af ægte marcipan og personligt pynt på toppen med personlige hilsner skrevet med ægte flydende chokolade.

Din lagkage, dit mesterværk. Fortæl os, hvad du ønsker dig, og vores konditorer vil fremstille det resultat, du forestiller dig.

Bestil lagkage i Svinninge, Holbæk og Fårevejle

Vi har tre butikker i henholdsvis Svinninge, Holbæk og Fårevejle, og du kan bestille din lagkage der, hvor det er mest belejligt for dig. Uanset hvilken butik du foretrækker, er du garanteret kvalitet og en lagkage, der er lavet fra bunden uden unødvendige tilsætningsstoffer og E-numre.