Konditorer med sans for detaljen

Holbæk, Fårevejle og Svinninge

Kvalitet starter fra bunden og munder ud i en smuk finish, det ved vores konditorer i Svinninge Bageri, og med mange års erfaring kan vores konditorer fremtrylle nogle smukke kager til livets små og store fester.

Kom ind og hør, hvilke smagsoplevelser og dekorative udtryk vores konditorer kan tilbyde til din næste fest, eller sæt kagegaflen i en af de søde kager, vores konditorer allerede har sat bag glasmontren.

Konditorer til små og store kager

Ønsker du mange små, ensformige eller forskellige kager til det store kagebord, eller skal du bruge en stor festlig kage med et unikt udseende? Vores konditorer kan næsten lave alt på bestilling, og kun din fantasi sætter grænser.

Vores konditorer nyder at kunne levere en smagsoplevelse og et helhedsindtryk med flotte detaljer, og som vil være et velsmagende minde hos dine gæster.

Konditorer i Svinninge

Vi nyder at kunne levere en smagsoplevelse og et helhedsindtryk med flotte detaljer, og som vil være et velsmagende minde hos dine gæster. Vores konditorer er placeret i vores afdeling i Svinninge, Holbæl og Fårevejle.