Frokost med smagKøb din frokost hos Svinninge Bageri i Holbæk, Fårevejle og Svinninge

Skal din frokost bestå af smørrebrød eller en saftig sandwich efter eget valg? Hos Svinninge Bageri i Holbæk, Fårevejle og Svinninge serverer vi din frokost, når sulten melder sig. Hos os får du en god smagsoplevelse, som kan være dejlig til afveksling i hverdagen.

Frokost med god samvittighed

Gider du ikke smøre madpakke til næste dag, så fortvivl ikke. Hos Svinninge Bageri har du mulighed for at bestille frokosten online på vores webshop. Du skal blot foretage bestillingen inden kl. 16.00, så vil den være klar, når du kører forbi på vej til arbejde næste dag.

Vores frokost er en god smagsoplevelse, og er sammensat af sunde råvarer. Brødet er bagt på vores egne opskrifter med egen surdej. Der er ingen unødvendige tilsætningsstoffer  i din frokost, hvorfor du kan forvente det bedste i hver en bid.

Køb din froskost i Fårevejle, Holbæk og Svinninge

Bor du nærmest Svinninge, Holbæk eller Fårevejle, er du aldrig langt væk fra en god frokost. Det er muligt at bestille frokost online til alle vores butikker, og vi har også altid en smurt sandwich klar i de enkelte bagerier, hvis sulten pludselig melder sig.

Velbekomme.