Bryllupskagen

Brylluppet er den bedste anledning til at bage og dekorere en kage. Et af livets største øjeblikke skal foreviges, og hvorfor ikke med en bryllupskage fra Svinninge Bageri.  Hos Svinninge Bageri er der mulighed for, at få skræddersyet sin bryllupskage lige som du ønsker den.

En bryllupskage efter jeres ønske

Sammen med jer skaber vi den personlige bryllupskage, som har et udseende og en smag, der er lige, som I vil have det. Måske ved I allerede, hvordan den skal se ud, og hvilke smage der skal i. Hvis ikke, så vejleder vi jer gerne til de bedste sammensætninger og dekorationer, med afsæt i de mange bryllupskager, som vi har lavet igennem tiden.

En af de ting, vi ønsker, vil stå knivskarpt for jeres øjne, når I tænker tilbage på jeres bryllup, er den bryllupskage, som I sammen skar det første stykke af.

Bestil bryllupskage hos Svinninge Bageri

I er velkomne til at komme ind i vores butik i Svinninge, når I skal planlægge og bestille jeres bryllupskage. Vores konditorer vil stå  klar til at hjælpe jer, og realisere jeres ønsker til en smuk og velsmagende bryllupskage.